Milica Pavlović konačno pronašla dečka

Izvor: Story, 27.Sep.2014, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milica Pavlović konačno pronašla dečka

Zvezda Granda se žalila da muškarci nemaju hrabrosti da joj priđu, ali je ipak našla dečka i zaljubila se

Foto: Luka Šarac

Jednoj od najpopularnijih zvezda Granda atraktivnoj Milici Pavlović je napokon krenulo u ljubavi. Pošto se godinama žalila da muškarci nemaju hrabrosti da joj priđu, ipak je izgleda našla dečka.

Milica je izašla u provod, i to u društvu javnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << nepoznatog muškarca, od kog se nije odvajala tokom večeri, a bili su sve vreme prisni. Ona je na otvaranje jedne prestoničke kafane došla u društvu tamnokosog mladića i koleginice Aleksandre Bursać.

Nakon nekoliko čašica, pevačica se opustila i zabava je mogla da počne, a trajala je do kasno u noć. Pored Milice, u pesmama Milana Mitrovića uživala je i Mira Škorić, koja se duže vreme nije pojavljivala u javnosti, zatim Nigor, Milan Gromilić, ali i Jelena Žeželj, Miloš Radićević, Miloš Vuković i brojni drugi poznati likovi.

Izvor: Blic

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.