Ekskluzivno: Počeo treći krug takmičenja “Zvezda Granda”

Izvor: Svet, 04.Mar.2015, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskluzivno: Počeo treći krug takmičenja “Zvezda Granda”

Danas je počeo i treći krug takmičenja za “Zvezde Granda”!
Kako SCANDAL! saznaje napetost je još veća. U trećem krugu očekuje vas mnogo zanimljivih stvari. Propozicije su opet nove, a za sledeći krug takmičenja, kandidati se bore pevajući po troje na bini! Ovoga puta nema zavese koja krije takmičare!
Žiri odlučuje ko direktno ide dalje. Ukoliko se desi da neki kandidat dobije dva ili manje glasova automatski ispada! Ako neko dobije svih šest glasova odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ide u sledeći krug, a ako imaju podjednak broj galsova čak i maksimalno idu u baraž na licu mesta. Može da se desi i da sva tri takmičara odu u baraž!

Kako SCANDAL! saznaje prva emisija je trebalo da bude snimljena još juče, međutim nisu radii paneli za glasanje. Iako su tasteri ispred žirija odlično funkcionisali, Saša Popović nije hteo da počinje snimanje dok sve ne funkcioniše do perfekcije. Zbog toga je posle čak čest sati cela ekipa raspuštena jer kvar nije otklonjen.
Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted
Foto IVAN VUKOVIĆ copyrighted
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ekskluzivno: Počeo treći krug takmičenja “Zvezda Granda”

Izvor: Scandal.rs, 04.Mar.2015

Danas je počeo i treći krug takmičenja za “Zvezde Granda”!..Kako SCANDAL! saznaje napetost je još veća. U trećem krugu očekuje vas mnogo zanimljivih stvari. Propozicije su opet nove, a za sledeći krug takmičenja, kandidati se bore pevajući po troje na bini! Ovoga puta nema zavese koja krije...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.