DAN D ZA ZVEZDE GRANDA! Saša Popović uoči finala progovorio o NAMEŠTALJKAMA u šouu

Izvor: Blic, 28.Jun.2017, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DAN D ZA ZVEZDE GRANDA! Saša Popović uoči finala progovorio o NAMEŠTALJKAMA u šouu

Direktor Grand produkcije i "pater familijas" svih Zvezda Granda, u emisiji "150 minuta" govorio je o nameštaljkama u Zvezdama Granda.

Poznat kao strog, ali i pravičan, Popović koji mahom diriguje i retko seda preko puta novinara, ovog puta je gostovao na Prvoj televiziji. Mnogi su se pitali da li je takmičenje namešteno, a on je rekao:

- Kako mogu da budu nameštene? Pa vi čujete da su to takve svađe koje ne može niko da namesti… Kada pričamo o tim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << raspravama, ništa to nije namešteno. Mi počinjemo emisiju, žiri sedne na svoja mesta, takmičari izlaze, mi ne znamo kako će on da peva i kako će on da se ponaša, kako će žiri da reaguje… I sad tu dolazi do raznih duela, preglasavanja, stavova i ja tu zaista ne mogu da utičem. Ja samo tu samo malo zakuvam - rekao je Saša Popović u emisiji "150 minuta".
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.