Zrenjanin: Poziv za uvođenje u vojnu evidenciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2017, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjanin: Poziv za uvođenje u vojnu evidenciju

Centar ministarstva odbrane Zrenjanin uputio je poziv za uvođenje u vojnu evidenciju mladićima iz tog grada koji još nisu u toj evidenciji.

Poziv je upućen osobama muškog pola rođenim 1999. godine, kao i rođenim u od 1987. do 1998. godine.

Uvođenje u vojnu evidenciju mladićima obavljaće se svakog radnog dana od 16. januara do 28. februara od 9.00 do 15.00 časova.

Regrut koji se uvodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u vojnu evidenciju treba da ponese ličnu kartu, a ako je ne poseduje identitet može da potvrdi drugom javnom ispravom.

"Regruti koji borave u inostranstvu dužni su da se radi uvođenja u vojnu evidenciju jave nadležnom diplomatsko - konzularnom predstavništvu Republike Srbije", navedeno je u pozivu koji je dostavio Centar ministarstva odbrane smeštene u Gundulićevoj ulici bb.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.