Zrenjanin: Dodeljene godišnje nagrade

Izvor: Radio 021, 18.Dec.2014, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjanin: Dodeljene godišnje nagrade

Komisija za dodeljivanje nagrada i priznanja Skupštine grada Zrenjanina, nakon razmatranja prispelih predloga, odlučila je da ove godine dodeli četiri pojedinačne i dve kolektivne "Nagrade Grada Zrenjanina".

Pojedinačnu nagradu dobili su: Zoran Šipka, istaknuti sportista, predsednik i takmičar Streljačkog kluba za osobe s invaliditetom "Olimp" iz Zrenjanina, a nagradu je dobio za postignute sportske rezultate >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i za doprinos razvoju sporta za osobe s invaliditetom.

Druga dobintica je Snežana Oluški, direktorka Osnovne i srednje škole "9. maj", a nagradu je dobila za doprinos inkluzivnom obrazovanju i za pokretanje niza aktivnosti za poboljšanje kvaliteta života mentalno nedovoljno razvijenih osoba.

Treća nagrada otišla je Dejanu Molnaru, doktoru ekonomskih nauka, naučnom radniku i publicisti. Nagradu je dobio za doprinos razvoju ekonomske nauke, za podsticaj lokalnog ekonomskog razvoja i za publicistički rad.

Davor Štefanek, član rvačkog kluba "Proleter" i svetski šampion u rvanju takođe je dobitnik godišnje nagrade Zrenjanina. Nagradu je dobio za ostvarene vrhunske sportske rezultate i titulu šampiona sveta osvojenu u Taškentu, Uzbekistan, septembra 2014. godine. Kolektivnu nagradu dobili su: Srpski hor "Sveti Serafim Sarovski" za doprinos popularizaciji  horskog  pevanja i srpske duhovne muzike i uspešno negovanje horske tradicije našeg  grada, kao i kompanija "Drekslmajer Automotiv" za postignut domet najvećeg poslodavca i najuspešniju izvoznu kompaniju u Zrenjaninu.

Dobitnicima "Nagrade Grada Zrenjanina" će, u skladu sa Odlukom o ustanovljenju Dana opštine, nagrade Grada i drugih praznika i manifestacija Grada Zrenjanina, pored priznanja u vidu Povelje, biti dodeljena i novčana nagrada.

"Nagradu Grada Zrenjanina" uručiće gradonačelnik grada Zrenjanina Čedomir Janjić i predsednik Skupštine grada Zrenjanina Radovan Bulajić, na tradicionalnoj novogodišnjoj svečanosti koja će se održati u Baroknoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu narednog petka, 26. decembra, u 12 časova.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.