ZR: Maskenbal za početak Dečje nedelje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2015, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZR: Maskenbal za početak Dečje nedelje

Maskenbalom na glavnom trgu u Zrenjaninu, u kome su učestvovala deca iz vrtića, počeo je program obeležavanja "Dečje nedelje" u tom gradu.

Direktor Predškolske ustanove "Zrenjanin" Vladimir Petrović kazao je da u programima "Dečje nedelje" učestvuje najveći broj dece upisanih u vrtiće te ustanove, a ove godine njih oko 2.400 uzima učešće u manifestaciji.

Zamenik gradonačelnika Zrenjanina >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Saša Santovac poželeo je svoj deci sveta koja širom planete obeležavaju "Dečju nedelju", da im ona protekne srećno i da im svaka nedelja "bude Dečja nedelja".

"Deca su budućnost ovog grada i u njih je uvek potrebno ulagati, jer se samo tako može stvoriti i bolja budućnost Zrenjanina. Cilj nam je i da kod dece probudimo želju za novim aktivnostima, kreativnošću, bavljenje sportom, umetnošću, jednostavno, probuditi u njima sav talenat koji imaju, ali i da tokom 'Dečje nedelje' oni iskažu neke svoje želje i potrebe koje imaju", istakao je Santovac.

Tokom "Dečje nedelje" biće organizovani brojni programi u centru grada i institucijama kulture, među kojima su radionice, sportske igre, kao i promovisanje i prezentacija kulturnih, umetničkih i obrazovanih programa, a deo programa posvećen je i radnim aktivnostima na uređenju vrtića.

"Dečja nedelja" traje od 5. do 11. oktobra, a ovogodišnji moto je "Podrška porodici - najbolja podrška deci".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.