Vladimir poklanja ovu kuću, koja se prostire na 4,5 ari: U blizini su škola, obdanište, dečje igralište… (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Mar.2017, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vladimir poklanja ovu kuću, koja se prostire na 4,5 ari: U blizini su škola, obdanište, dečje igralište… (FOTO)

Vladimir iz Zrenjanina rešio je da pokloni svoju prizemnu kuću koja se prostire na 4,5 ara. Međutim, u sklopu dvorišta je i lokal koji nije na poklon, ali za koji je moguća zamena ili cena po dogovoru. Vlasnik je voljan da doplati onome ko je rad da se menja za stan na Duvanici.

Kuća je idealna za manju porodicu ili bračni par jer se u 34 kvadrata starijeg tipa gradnje nalaze dve prostorije, hodnik i nus prostorija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Jedino što još nema kupatilo, ali ima prostor za njega.

Lokal je, kako vlasnik navodi u oglasu, novijeg tipa gradnje, od cigle i demit fasade. Ima pvc stolariju, sanitarni čvor i samim tim je pogodan da se tu otvori prodavnica, kancelarija ili slično.

Foto: kupujemprodajem.com

U blizini su obdanište, škola, dečje igralište i peskara. U ulici nema prometnog saobraćaja tako da je pogodan i za malu decu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Vladimir poklanja ovu kucu koja se prostire na 45 ari U blizini su skola obdaniste decje igraliste... (FOTO)

Izvor: medio.rs, 17.Mar.2017

Vlasnik je voljan da doplati onome ko je rad da se menja za stan na Duvanici

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.