Nagrada novinarki RTV Jeleni Pejački

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2015, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada novinarki RTV Jeleni Pejački

Čitaoci regionalnog lista Zrenjanin u protekla četiri meseca bili su u prilici da biraju ličnost godine iz različitih oblasti javnog života u gradu. Jedna od nagrada stigla je i u našu kuću, za novinarku zrenjaninskog dopisništva RTV-a Jelenu Pejački, koja je dobila najviše glasova u oblasti medija.

Ove godine u na adersu lista "Zrenjanin" čitaoci su poslali više od tri hiljade glasačkih listića, glasajući tako za kandidate iz sedam različitih oblasti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Priznanja su dobila po tri prvoplasirana kandidata iz svake oblasti.

Tako je odlukom čitalaca najpopularniji političar gradonačelnik Čedomir Janjić.

"Naravno, to je priznanje za moj rad, i za rad mojih saradnika, odnosno gradske uprave. Zadovoljan sam što građani Zrenjanina prepoznaju da mi ipak pomeramo ovaj grad napred, da grad Zrenjanin postaje ozbiljnije mesto za život, i grad sa perspektivom", izjavio je Janjić.

U kategoriji medija prvo mesto pripalo je novinarki zrenjaninskog dopisništva Radio-televizije Vojvodine Jeleni Pejački.

"Smatram da ova nagrada nije moja lična zasluga, već zasluga svih onih koji rade u dopiništvu u Zrenjaninu, kao i naše televizije. S obzirom da su dobitnike nagrada birali građani, to znači da smo mi svoj posao radili kako treba, a možemo obećati da ćemo se i dalje truditi da ih informišemo na objektivan način, kao i do sada", rekla je Jelena Pejački.

Pokrajinski poslanik Predrag Matejin, bio najuspešniji u oblasti medicine, a u konkurenciji radnika u kulturi najviše glasova dobio je Milan Bjelogralić direktor zrenjaninske biblioteke.

"Moj politički angažman nije ugrozio moj stručni angažman. To je ono što sam i obećao, da neću otići iz struke, da ću nastaviti da svoje pacijente negujem i lečim, i pacijenti su mi danas uzvratili na najlepši način", istakao je dr Predrag Matejin.

Nagrade su otišle u ruke i najuspešnijim privrednicima, među kojima se na prvom mestu našao Goran Kovačević, dok je među poljoprivrednicima najuspešniji bio Vojislav Mrkšić. U oblasti prosvete, najviše glasova stiglo je za profesora Cvetu Marinkova.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.