Na proleće rekonstrukcija puta Zrenjanin-Novi Sad

Izvor: Radio 021, 21.Jan.2015, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na proleće rekonstrukcija puta Zrenjanin-Novi Sad

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić najavio je danas da će krajem proleća početi rekonstrukcija puta Zrenajnin - Novi Sad, od Zrenjanina do žabaljske raskrsnice.

Kako je naveo, ove godine će se nastaviti izgradnja zrenjaninske obilaznice, na kojoj su radovi stali 2008. godine.

"Dogovorili smo se da se na trasi obilaznice gradi most na Begeju, kod stare fabrike tepiha, i očekujemo da početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << proleća bude raspisan tender kako bi na leto ove godine počela izgradnja tog mosta" rekao je Janjić.

Put od Zrenjanina do Novog Sada je veoma prometan, iako je deo od Zrenjanina do Žabaljske raskrnice u veoma lošem stanju.

Zrenjaninci na izgradnju obilaznice čekaju već 20 godina, a otvaranjem obilaznog puta oko Zrenjanina omogućiće se preusmeravanje kamiona sa gradskih saobraćajnica, što je stalni problem.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.