Hladnije jutro u Beogradu

Izvor: Press, 26.Avg.2014, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hladnije jutro u Beogradu

U Zrenjaninu, Sremskoj Mitrovici i Smederevskoj Palanci izmereno je 14 stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Na Paliću, u Novom Sadu, Banatskom Karlovcu, Loznici, Valjevu, Kragujevcu, Velikom Gradištu i Negotinu izmereno je 13 stepeni.

U Kikindi, na Crnom Vrhu, u Požegi, Nišu, Dimitrovgradu i Vranju izmereno je 12, a u Somboru, na Zlatiboru, u Kraljevu, Kruševcu i Leskovcu 11 stepeni.

Na Kopaoniku, u Kuršumliji, Chupriji i Zaječaru izmereno je 10 stepeni.

Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Vranje,   Leskovac,   Zaječar,   Kragujevac,   Kruševac

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Najtoplije u Beogradu, najniža temperatura u Sjenici

Izvor: Press, 27.Avg.2014, 08:29

U Novom Sadu, Zrenjaninu, Loznici i Smederevskoj Palanci izmereno je 20 stepeni, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda... U Somboru, Kikindi, Banatskom Karlovcu, Sremskoj Mitrovici i Kragujevcu izmereno je 19, a na Paliću, u Valjevu, Velikom Gradištu i Chupriji 18 stepeni.. . .....

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.