Gradska tamburica održana po šesti put

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Avg.2015, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Gradska tamburica'' održana po šesti put

Šestu manifestaciju "Gradska tamburica", koja je i ove godine održana na platou ispred Vojvođanske banke, u petak je svečano otvorio pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Duško Radišić.

On je pozdravio okupljenu publiku napomenuvši značaj ove manifestacije, te da su napori grada usmereni na realizovanje što više kulturnih dešavanja. Takođe je istakao da ovakvi događaji doprinose boljem životu u Zrenjaninu, a u skladu sa tim i tradicionalna manifestacija "Gradska >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tamburica".

"Zahvaljujem se organizatorima od kojih je potekla ideja za održavanje manifestacije. Ujedno, ističem da Grad Zrenjanin želi da pruži podršku svim mladim ljudima koji takođe imaju dobre ideje, jer je za grad veoma značajno da ima brend koji nas predstavlja.", rekao je Radišić.

Radišić je istakao da je u razgovoru sa Ivanom Jovanovićem, predsednikom organizacionog odbora "Gradske tamburice", razmatrao i na koji će način i kojim sadržajima manifestacija moći dodatno da bude oplemenjena i podržana od strane Grada Zrenjanina.

Ovogodišnju manifestaciju obeležila je dobra posećenost, kako Zrenjaninaca tako i gostiju iz okoline. Nastup grupe "Garavi sokak", inače specijalnih gostiju, čiji je koncet publika najviše iščekivala, otvorio je "Tamburicu", nakon čega je usledio vatromet.

Po rečima organizatora, tokom sva tri dana manifestacije predviđeni su nastupi tri tamburaška sastava, dok je juče, poslednjeg dana "Gradske tamburice", najmlađe posetioce obradovao prigodan dečiji program, druženje sa klovnom i mađioničarem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.