Čovek bez sluha, OPO i Raskid13 večeras u Quarter-u

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Mar.2015, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čovek bez sluha, OPO i Raskid13 večeras u Quarter-u

U novosadskom klubu Quarter, večera od 22 časa nastupiće pank-rok bend iz Kragujeva Čovek bez sluha, zrenjaninski pop-pank sastav Oružjem protivu otmičara, kao i pančevački Raskid13.

Jedan od naših najpopularnijih i najaktivnijih pank-rok bendova “Čovek bez sluha” iz Kragujevca obeležiće jubilej 20 godina postojanja i rada svojim nastupom pred novosadskom publikom koja im je pružala sjajnu podršku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u prethodne dve decenije.

Ova posebna prilika je zahtevala i specijalne goste, tako da će pre šumadijskih pankera, posle višegodišnje koncertne pauze, ponovo u Novom Sadu nastupiti legendarni pop-pank bend “Oružjem protivu otmičara” iz Zrenjanina. Publika će pored nekoliko njihovih vanvremenskih hitova, imati priliku da čuje i nekoliko novih pesama.

Slavljeničko veče svojim nastupom otvoriće perspektivni pank-rok bend iz Pančeva Raskid13, koji je sastavljen od mladih, ali već iskusnih muzičara koji su sa svojim drugim ili ranijim bendovima već overili neke od najvećih bina u regionu, kaže se u najavi.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.