6. Tomaševački letnji omladinski festival

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2016, 05:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

6. Tomaševački letnji omladinski festival

U Tomaševcu kod Zrenjanina večeras, sa početkom u 21 čas, biće održan šesti po redu TLO fest - Tomaševački letnji omladinski festival. Ulaz je besplatan.

Glavne zvezde ovogodišnjeg izdanja TLO festa su gosti iz Zagreba - bend Brkovi, a publika će imati prilike da čuje i sastave Tri kapljice i Metak u metak iz Novog Sada, Scordisci iz Beograda i Hurleur koji stižu iz Negotina.

Dolazak do >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Tomaševca ove godine olakšan je android aplikacijom TLO Fest koja se može pronaći na zvaničnoj Facebook stranici festivala. Koristeći opciju "Kako do nas" posetioci mogu isplanirati putovanje iz svih pravaca - autom, autobusom ili vozom.

Festival organizuje udruženje "Fabrika kulture" iz Novog Sada a sa ciljem promocije punk-rock subkulture, ali i promocije Tomaševca i seoskog turizma, uz javno zalaganje za promenu navika u pogledu opšte kulture i postupanja sa kulturnim dobrima, navodi se u saopštenju.

Satnica 6. TLO Fest-a

21 čas - Tri kapljica

21.45 časova - Metak u metak

22.30 časova - Scordisci

23.30 časova - Brkovi

1.15 časova - Hurieur

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.