Zavidi joj: Volela bih da sam Viktorija jer je udata za Dejvida Bekama

Izvor: B92, 29.Jul.2015, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavidi joj: "Volela bih da sam Viktorija jer je udata za Dejvida Bekama"

Najslavnija manekenka današnjice Kejt Mos izjavila je kako bi volela da bude kao Viktorija Bekam jer je udata za Dejvida Bekama.

Nedavno je osvanula vest da se Kejt Mos i njen suprug Džejmi Hins razvode jer već duže vreme nisu viđeni zajedno.

Budući da ipak nije našla čoveka s kojim će provesti ceo život, Kejt ima ideju koji bi to muškarac mogao da bude.

U intervjuu za magazin "Stylist“ pitali su je koja bi od poznatih Spajsica najviše volela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da bude na šta je Viktorija odgovorila:

"Volela bih da budem Poš, jer je udata za Dejvida Bekama“, rekla je ona.

Ipak kako bi stala na put šuškanjima da se razvodi Kejt je rekla kako je njen suprug i dalje najviše pozivana osoba s njenog telefona.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Manekenka zavidna: Volela bih da sam Viktorija i da sam udata za Bekama

Izvor: Lepota i zdravlje, 29.Jul.2015

Najslavnija manekenka današnjice Kejt Mos izjavila je kako bi volela da bude kao Viktorija Bekam jer je udata za Dejvida Bekama. Foto: Guliver/Splash Nedavno je osvanula vest da se Kejt Mos i njen suprug Džejmi Hins razvode jer već duže vreme nisu viđeni zajedno. Budući da ipak nije našla čoveka...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.