Pogledajte fotografije: Najseksepilnija žena na svetu se danas udala

Izvor: B92, 22.Nov.2015, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte fotografije: Najseksepilnija žena na svetu se danas udala

Sofija Vergara i Džo Manganijelo rekli su danas sudbonosno "da".

Venčanje je bilo u Palm Springsu, a prve fotografije je najseksepilnija žena na svetu objavila na svom Instagram profilu. Ova ceremonija venčanja se smatra jednom od najskupljih u Holivudu. Svadba je organizovana samo za najbliže, porodicu i prijatelje, među kojima je bio i Švarceneger.

"Nervozna sam jako, ponekad se ponašam čudno. Nerviram sve oko sebe, ali to je normalno s obzirom da pripreme >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za venčanje traju već nekoliko meseci", rekla je Sofija.

Sofija je blistala je prelepoj nesvakidašnjoj beloj venčanici, a kako je bilo na svadbi jednog od najlepših parova na svetu, pogledajte sami:

*

*

*

*

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sofija Vergara i Džo Manđanelo rekli sudbonosno “da” (foto)

Izvor: Svet, 22.Nov.2015

Sofija Vergara i Džo Manđanelo rekli su danas sudbonosno “da”.. Venčanje je bilo u Palm Springsu, a prve fotografije je najseksepilnija žena na svetu objavila na svom Instagram profilu. Ova ceremonija venčanja se smatra jednom od najskupljih u Holivudu. Svadba je organizovana samo za najbliže,...

Nastavak na Svet...

Udala se Sofija Vergara i sve detalje nam otkrila na Instagramu

Izvor: Lepota i zdravlje, 23.Nov.2015, 15:30

Ovaj vikend bio je rezervisan za venčanja poznatih, pa su nakon vesti o svadbi Severine i Igora (fotografije pogledajte OVDE), domaći mediji izveštavali i o svadbi najseksi holivudskog para, Sofije Vergare i Džoa Manganijela. A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Nov 22, 2015 at 6:12pm...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.