Korejski diktator poslao agente u frizerski salon

Izvor: Domino Magazin, 16.Apr.2014, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korejski diktator poslao agente u frizerski salon

Zbog čuvene frizure

Dobru reklamu je smislio vlasnik frizerskog salona u Londonu Mo Nabah. Stavio je u izlog sliku severnokorejskog lidera Kim Džon Una. Uz to je dodao da muškarci imaju popust 15 posto. Možda je šišanje za one koji hoće istu frizuru kao Kim bilo i džabe.

Frizer je morao da skloni ubrzo reklamu jer su se predstavnici ambasade Severne Koreje, koja se nalazi nedaleko od salona, bunili zaključujući da je to nepoštovanje prema vrhovnom vođi njihove >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << zemlje.

Poster je skinut, slučaj prijavljen policiji ali su neke mušterije zahtevale da se vrati. “Mi živimo u demokratiji”, komentariše događaj Nabah.

Sećate se da je nedavno objavljeno da u Severnoj Koreji muškarci moraju da imaju iste frizure kao i njihov vođa? Do ove odluke imali su na raspolaganju deset frizura, sad ne moraju da brinu, uđu u salon i sagnu glavu.

Pogledajte kako izgleda kada Kim Džon Un otvara prodavnicu. Radosti nikad kraja.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.