Kim Katral napunila 60 godina: Pokušao da je ponizi zbog godina, odgovorila mu kao prava dama

Izvor: B92, 24.Avg.2016, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Katral napunila 60 godina: Pokušao da je ponizi zbog godina, odgovorila mu kao prava dama

Sa ponosom nosi svoje bore.

Glumica Kim Katral, jedan od simbola seksepila, poznata kao zavodljiva Samanta Džouns iz serije Seks i grad nedavno je proslavila svoj 60. rođendan.

Samanta iz serije “Seks i grad”, nekadašnja velika zavodnica, dobila je nekoliko čestitki na svoj Instagram profil, a među njima i od Sare Džesike Parker, a i od kolege Vilija Garsona.

"Srećan ti rođendan, lepotice. Šaljem ti ljubav i sve najbolje za savršenu, divnu, radosnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i zdravu godinu ispunjenu avanturama. Tvoja stara drugarica, nevaljalica i saučesnica, sestra S", napisala je Parkerova.

Ona je objavila nešto stariju sliku, iz vremena kada je Kim bila na vrhuncu slave i izgleda.

Vili je međutim poželeo svojoj nekadašnjoj partnerki iz serije “Seks i grad” srećan rođendan novom i aktuelnijom fotografijom na kojoj se itekako vide bore, naročito kad se poredi sa Sarinom čestitkom.

"Ja sam zaslužila te bore. Igram ulogu žene koja se muči sa borama i starenjem i svim onim što ide uz to. I one su deo priče" – poručila je glumica.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.