Kameron Dijaz se verila?

Izvor: B92, 20.Dec.2014, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kameron Dijaz se verila?

Izgleda da će Kameron Dijaz, konačno, izgubiti mesto na listi najpoželjnijih udavača. Ova 42-godišnja glumica se verila da Bendžijem Madenom, članom benda Good Charlote.

Maden (35) se sa Kameron zabavlja poslednjih sedam meseci.

"Mnogi misle da je potez divlji ali svi su veoma srećni zbog njih", rekao je neimenovani izvor tabloidnom sajtu "Us".

"Bendži se lako zaljubljuje, ali ovog puta je ozbiljno, posebno što se zaljubio u pravu devojku - konačno".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
U septembru je prijatelj blizak paru rekao medijima da Kameron ne mari za venčanje ali da želi bebu, dok Maden (brat blizanac Džoela Medena koji je suprug Nikol Riči) želi prvo da se veri i venča.

Navodno ih je Nikol Riči i upoznala. Bendži se pre zabavljao sa najboljom drugaricom Nikol Riči - Paris Hilton, koja nije bila ni pozvana na venčanje Nikol i Džoela.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Verila se Kameron Dijaz

Izvor: Lepota i zdravlje, 20.Dec.2014

Slavna glumica Kameron Dijaz (42) i muzičar Bendži Maden su se verili. Oni su sedam meseci zajedno, a nedavno je Bendži postavio sudbonosno pitanje...Venčanje planiraju za početak sledeće godine. Zaljubljeni su do ušiju, a Bendži je siguran da će biti najsrećniji čovek na svetu kada oženi...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.