Fantazija na Tajlandu: Ručak u ptičijem gnezdu

Izvor: NaDlanu.com, 30.Avg.2012, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantazija na Tajlandu: Ručak u ptičijem gnezdu

Videli smo restorane najrazličitijih enterijara i koncepata, ali uživanje u tajlandskoj kuhinji u krošnji drveta - to još nije viđeno. Pogledaj restoran - ptičije gnezdo.

U fantastičnom restoranu na Tajlandu posetioci mogu da uživaju u tradicionalnoj tajlandskoj kuhinji zavaljeni u velike pletene korpe, koje izgledom podsećaju na ptičija gnezda. Ove korpe su postavljene u krošnjama drveća na visini od pet metara i gledaju na kišne šume koje okružuju luksuzno odmaralište >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Soneva Kirl na Tajlandu. Konobari od gnezda do gnezda (od "stola" do "stola") se prebacuju pomoću žičare. Kada dođu do gnezda koje je namenjeno za dve osobe, konobari staju na mesto posebno napravljeno za njih kada primaju narudže. Posetioci do gnezda stižu liftovima.Ovo ekskluzivno odmaralište osim obroka koji košta oko 380 dolara za dve osobe, posetiocima omogućava da odu i na piknik na neko od napuštenih ostrva u blizini.Koji najneobičniji restoran si ti posetila/posetio?

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Fantazija na Tajlandu: Ručak u ptičijem gnijezdu

Izvor: BanjalukaLive.com, 30.Avg.2012

Vidjeli smo restorane najrazličitijih enterijara i koncepta, ali uživanje u tajlandskoj kuhinji u krošnji drveta to još nije viđeno. Pogledaj restoran ptičije gnijezdo. U fantastičnom restoranu na Tajlandu posjetioci mogu da uživaju u tradicionalnoj tajlandskoj kuhinji zavaljeni u velike pletene...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.