Super vežba sa dve kuhinjske krpe, dovoljne su za savršeno izdefinisane trbušnjake!

Izvor: Lepota i zdravlje, 01.Okt.2016, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Super vežba sa dve kuhinjske krpe, dovoljne su za savršeno izdefinisane trbušnjake!

Ako želite da se rešite naslaga sa stomaka, imamo za vas dve jednostavne, ali delotvorne vežbe – plank sa krpama za sudove. Foto: Guliver/Thinkstock Za ovu magiju su vam potrebne dve krpe za sudove i prazan klizav pod. Pročitajte i… Zaustavite sve! Dokazano da je OVO najmoćnija vežba za seksi trbušnjake Namestite se u početni položaj skleka, tako da su vam noge na krpama. Zatim radite samo jedan pokret – privlačite noge s krpama bliže rukama i vraćajte na početni položaj klizeći >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << po podu. Pazite samo da vam trbušni mišići budu napeti, a telo ravno. Sve to ponovite 20 puta. Zatim opet stanite u početni položaj za sklek i radite “makazice” – odmičite i primičite noge pazeći opet da vam telo bude ravno, da vam ne propada i sve to uradite 20 puta.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Super vežba sa dve kuhinjske krpe, dovoljne su za savršeno izdefinisane trbušnjake!

Izvor: Svet, 01.Okt.2016

Ako želite da se rešite naslaga sa stomaka, imamo za vas dve jednostavne, ali delotvorne vežbe – plank sa krpama za sudove.. Foto: Guliver/Thinkstock Za ovu magiju su vam potrebne dve krpe za sudove i prazan klizav pod.. Pročitajte i… Zaustavite sve! Dokazano da je OVO najmoćnija vežba za...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.