Strelac nema razlog za nesigurnost, a Vaga ima velike ambicije

Izvor: Lepota i zdravlje, 18.Maj.2017, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strelac nema razlog za nesigurnost, a Vaga ima velike ambicije

Foto: Pixabay OVAN Dobro ste informisani o novim poslovnim dogadjajima i stalo Vam je da ostvarite svoje prioritetne ciljeve. Mnoge okolnosti Vam idu u prilog i nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi. Smišljeno odlažete da se suočite sa nekim situacijama u ljubavnom životu, ali partner Vas neće ostaviti na miru do god ne ispunite svoja obećanja. Sugestija: Važno je da pravilno kanališete svoju energiju. BIK Novi dogadjaji ili nečije prisustvo mogu da Vas uspore u sprovodjenju poslovnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << planova. Ali, uspeh ima relativno značenje u društvu saradnika. Važno je da svoje ideje plasirate na pravom mestu. Ne želite da Vam neko postavlja nove uslove, dovoljno ste savesni da ispunite svoja obećanja. Iritira Vas nečije nepoverenje i pitanja koja Vam se postavljaju. Sugestija: Prijaće Vam lakša dijeta i boravak u prirodi. BLIZANCI Nalazite se u prilici da čujete stručno mišljenje sa različitih strana, što predstavlja dobar uslov za profesionalni napredak. Nove informacije treba da povežete u mudar zaključak. Pažljivije analizirajte svoj odnos sa voljenom osobom, uvek postoje »skriveni detalji« koji se teže uočavaju. Nemojte dozvoliti da neko drugi tumači Vaša osećanja. Sugestija: Izbegavajte naporne situacije koje Vas previše iscrpljuju.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Horoskop za 19. maj

Izvor: OkRadio.rs, 19.Maj.2017, 07:43

Pred vama je horoskop za petak 19. maj. Sa srećom. OVAN Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi i samouvereno prihvatate različite obaveze. Najbolje se osećate u društvu koje ima slične ideje ili poslovne interese. U romantičnom raspoloženju priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.