Sedam jednostavnih modnih kombinacija koje vas nikada neće izneveriti

Izvor: Lepota i zdravlje, 19.Avg.2014, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam jednostavnih modnih kombinacija koje vas nikada neće izneveriti

Koliko puta vam se desilo da ste pogledali u svoj garderober i zaključili da nemate šta da obučete? Pre nego što vas obuzmu depresivne misli ili se upustite u novi šoping, pokušajte da iskoristite najbolje od onoga što imate. Iskoristite klasične komade koji su možda zatureni negde u vašem ormaru i iskombinujte ih na novi način.

1. Dugački sako + šorts/suknja/haljina

Sako koji pokriva zadnjicu sjajno će izgledati sa kratkim šortsem, suknjom ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << haljinom. I pored toga što će noge biti otkrivene, izgledaćete sofisticirano i elegantno.

2. Košulja + uske pantalone

Jednobojna ili šarena, svilena, pamučna ili od poliestera, jednostavna košulja koju sigurno imate u ormaru samo čeka da bude iskorišćena na pravi način. Tajna je u tome da upašete prednji deo, a da ostavite zadnji napolju. Nosite je uz uske pantalone ili farmerice, pa čak i šortseve. U zavisnosti od prilike, možete je uklopiti sa sakoom, viskim potpeticama, patikama…

3. Široki top + kratka suknja

Stil se u velikoj meri zasniva na kontrastu i ravnoteži, zato su široki top i uska suknja sjajna kombinacija.

4. Kratki top + duboka suknja

Kratki, odnosno takozvani „crop“ topovi jedan su od najpopularnijih trendova u proteklih nekoliko sezona. Uz odgovarajuću duboku suknju, koja će prikriti delove tela poput viška na stomaku, čine dobitnu kombinaciju.

5. Majica na pruge + farmerice

Ne samo što je ova kombinacija pristupačna i simpatična, već je i sa njom nemoguće pogrešiti – savršeno za one dane kada nemate previše vremena za biranje garderobe.

6. Kratka, lepršava haljina + cipele sa visokom potpeticom

Savršena za tople letnje dane, ali i za druga godišnja doba, ova jednostavna kombinacija dovoljno je efektna i ne zahteva previše drugih modnih detalja.

7. Mini suknja A-kroja + upasana majica

Još jedna kombinacija koja vas neće izneveriti bez obzira na priliku. Majicu ovog puta upašite celu, ali je malo izvocute sa strane i dobićete opušten ali upečatljiv stil.

Autor: Life Content, N.R.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.