Ocenite look poznate mame: Trudnički stil Ališe Kiz

Izvor: Lepota i zdravlje, 03.Jul.2015, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ocenite look poznate mame: Trudnički stil Ališe Kiz

Uvek nasmejana, vedra i, na prvom mestu, neopterećena modnim pravilima, lepa Ališa Kiz poznata je po tome što što uvek izgleda opušteno. Foto: Guliver/Getty, Splash Pogledajte koje odevne varijante za trudnice bira jedna od najsimpatičnijih dama u svetu muzike i ocenite njen najlepši stajling. Glasati možete OVDE.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ocenite izgled poznate mame: Trudnički stil Ališe Kiz

Izvor: Svet, 04.Jul.2015, 09:13

Uvek nasmejana, vedra i, na prvom mestu, neopterećena modnim pravilima, lepa Ališa Kiz poznata je po tome što što uvek izgleda opušteno.. Pogledajte koje odevne varijante za trudnice bira jedna od najsimpatičnijih dama u svetu muzike i ocenite njen najlepši stajling.. Možete da glasate OVDE.

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.