Ne folirajte se: Poznati koji mrze svoja tela

Izvor: B92, 19.Dec.2014, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne folirajte se: Poznati koji "mrze" svoja tela

Zašto se poznati pretvaraju da ne vole svoja tela? Verujemo da su to pitanje postavili mnogi “smrtnici”…

Uprkos tome što ju je magazin “Esquire” već dvaput proglasio najseksipilnijom ženom godine, Glumica Skarlet Johanson nedavno je izjavila da se ne oseća seksi i da ne voli svoje butine. To bi verovatno trebalo da znači da, ipak, niko nije savršen i da čak i najlepše žene sveta mogu biti nezadovoljne svojim izgledom. Međutim, stvar čini gorom to što se, za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razliku od običnih žena, od njih neprestano očekuje savršenstvo.

Evo čime su sve nezadovoljne neke od poznatih ličnosti…

Holivudska glumica može se pohvaliti predivnom kosom, visokom i vitkom figurom, kao i izuzetno dugim nogama. Ali Kidman sebe ne vidi tako.

“Još uvek imam osećaj da imam dečačko telo. Volela bih da imam izraženije obline jer smatram da je to privlačnije”, izjavila je glumica.

Poznata manekenka deli mišljenje glumice Nikol Kidman, pa je tako izrazila žaljenje što nema zanosnije telo. Na pitanje o tome šta bi na sebi želela da promeni, odgovorila je: “Svoje telo. Želela bih da imam više oblina”.

Pop diva insistirala je na tome da je njena pozadina “toliko velika i debela, da režiseri moraju da brinu o tome kako će je sakriti na ekranu”. Sebe je jednom opisala kao ženu “masivne zadnjice, uske u gornjem delu tela”. “Znate, imam jake butine i ljudi su me kritikovali zbog toga”.

Ako ste mislili da poznata glumica imuna na ovu vrstu problema, u velikoj ste zabludi.

“Oduvek sam bila nesigurna po pitanju svog izgleda – velika stopala, suviše visoka, neusklađene građe”, izjavila je Turman.

Holivudska glumica može se pohvaliti zdravim telom i atletskom građom. Međutim, kako navodi, nezadovoljna je svojom zadnjicom.

“Volela bih da imam obliju zadnjicu, i više ‘mesa na kostima’. Volela bih da imam voluminoznije telo, ali nemam taj tip građe”, otkrila je Dijaz.

Da li smatrate da nešto nije u redu sa rukama Keli Bruk? Pošto ih poznata manekenka ne podnosi, tvrdeći da su najgori deo njenog tela.

Verovali ili ne, jedna od najpoželjnijih žena sveta vrlo je nezadovoljna svojim izgledom.

“Moje grudi vise, imam celulit, velike kukove… sve ostale glumice izgledaju bolje od mene”, navodi Alba.

Uprkos tome što na crvenom tepihu uvek izgleda zanosno, poznata glumica otkrila je postoji nešto što ne podnosi na sebi.

“Ne podnosim svoje oči, izgledaju kao dve rupe u pesku”, izjavila je Zita Džons.

Ironično, glumica za koju mnogi smatraju da ima najsenzualnije usne na svetu ne voli – upravo svoje usne.

“Imam osećaj kao da se postiru skoro preko celog mog lica”, požalila se Anđelina.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.