Na prvi pogled: Deset stvari koje će on sigurno da primeti na vama

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Apr.2016, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na prvi pogled: Deset stvari koje će on sigurno da primeti na vama

Verovali ili ne i momci primećuju sledeće sitnice… Foto: Guliver/Thinkstock 1. Kada skratite kosu Zar stvarno mislite da vap dragi ne primećuje promene na vama? Bez obzira da li su one male ili velike, svaki zaljubljeni muškarac će primetiti da je njegova draga drugačija. Možda neće primetiti ako ste za nijansu prosvetlili ili potamneli kosu (momci imapk nemaju oko za tekave detalje), ali će sve vidljive promene i te kako primetiti! Pročitajte i… Za njom muškarci uzdišu: 5 osobina >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << koje poseduje savršena žena 2. Kada pokušavate da se ne nasmejte njegovoj šali (koja je zaista duhovita) Mnogo je jednostavnije da se smejete zajedno sa njim i priznate mu da ume da vas nasmeje i u trenucima kada želite da budete ljuti na njega!

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Plavuše, brinete, riđokose: Koje žene su najveštije u krevetu?

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Apr.2016

Ako želite da imate više seksa i da više uživate u njemu, možda je vreme da posetite frizera i promenite boju kose. Foto: Guliver/Thinkstock Mislili ste da boja kose nema nikakve veze sa seksom? E pa, prevarili ste se! Najnoviji podaci pokazuju da boja kose i te kako može da utiče na seksualni...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.