L&Z BEAUTY BAG: MARC JACOBS DIVINE DECADENCE EDP (tester)

Izvor: Lepota i zdravlje, 18.Apr.2017, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

L&Z BEAUTY BAG: MARC JACOBS DIVINE DECADENCE EDP (tester)

Foto: PR Za koga je kreiran? Za seksipilnu i sofisticiranu damu. Na čemu se bazira? Novi vid glamura i luksuza dočaran je top-notama penušavog šampanjca, bergamota i kremastog cveta narandže. Bogatstvo cveća, koji uključuje gardeniju, hortenziju i loniceru, dočarava ženstvenost, dok tekući amber, šafran i vanila u bazi dodaju blistave tonove. Zašto ga volimo? Posebno nam se dopada dizajn bočice koja podseća na smaragdnozelenu torbicu sa uzorkom pitona, zlatnim lancem i crnom resom. Svaki beauty bag biće različitog sadržaja, ali iste vrednosti. Količine su ograničene!

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

L&Z BEAUTY BAG: ROBERTO CAVALLI GLAM EDP (tester)

Izvor: Lepota i zdravlje, 18.Apr.2017

Foto: PR Za koga je kreiran? Za neukrotivu lepoticu koja poseduje energiju buntovnice. Na čemu se bazira? Pripada ćilibarskoj-cvetnoj porodici. Reč je o bogatom i vedrom mirisu čija gornja nota, sa malo roze bibera, odiše pravom snagom karaktera. Lepršav i senzualan, razveseljava i hipnotiše već...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.