Kažite nam kako negujete kožu nakon sunčanja i osvojte NUXE suvo ulje

Izvor: Lepota i zdravlje, 10.Avg.2015, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kažite nam kako negujete kožu nakon sunčanja i osvojte NUXE suvo ulje

Čitateljka koja pošalje najoriginalniji odgovor na pitanje: KAKO VI NEGUJETE KOŽU NAKON SUNČANJA? dobiće NUXE suvo ulje sa zlatnim sjajem. Foto: Guliver/Thinkstock Svoje odgovore pošaljite na mejl www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com, a pored odgovora obavezno navedite i vaše podatke (ime i prezime, adresu prebivališta i broj telefona) u subjektu mejla naglasite NUXE SUVO ULJE. Vaše odgovore možete slati do nedelje, 16. avgusta, nakon čega će redakcija magazina “Lepote i zdravlja” da >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << odabere najkreativniji odgovor i nagradi jednu čitateljku čarobnim NUXE suvim uljem sa zlatnim sjajem.  Savršeno mirisna i dubinska hranljiva, a opet lagana i nemasna suva ulja kultni su proizvodi Laboratorije NUXE. Čarobna suva ulja sadrže neodoljiv koktel 6 dragocenih biljnih ulja (lešnik, makadamija, slatki badem, kamelija, kantarion, borago) posebno odabranih zbog kvaliteta i brojnih dobrobiti za kožu i kosu, kao i obilje vitamina E za lepotu i zaštitu od prevremenog starenja. NUXE suvo ulje sa zlatnim sjajem za telo, lice i kosu ima reflektujuće biserne čestice koje osiguravaju sjaj i privlačnost kakvu još niste doživeli, naglašavaju preplanuo ten, a na nogama postižu “efekat svilenih čarapa”.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Foto konkurs magazina “Mama & Beba”: Osvojte La Roche-Posay vredan poklon za vaše mališane

Izvor: Lepota i zdravlje, 10.Avg.2015

Učestvujte u foto-takmičenju i osvojte vredan poklon. Foto: Guliver/Thinkstock Kako do nagrade: Pošaljite nam fotografije svojih mališana dok uživaju u šetnji, bazenu, igranju u pesku i ostalim letnjim čarolijama… Želimo da vidimo kako vaši mališani uživaju na suncu i u prirodi dok otkrivaju...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.