Zdrav i prirodan napitak protiv nadutosti

Izvor: Lepota i zdravlje, 04.Avg.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdrav i prirodan napitak protiv nadutosti

Naduvenost stomaka zbog unošenja hrane koja nadima, česti je problem kod svih. Ovaj problem teško je odstraniti u kratkom roku, a najgore od svega je što se stalno ponavlja dok ne shvatite koja hrana ne prija vašem organizmu.  Foto: Pixabay Međutim, postoji neverovatan recept koji ovaj problem seče u korenu, a pravi se za svega 60 sekundi. Poznato kao Sasi voda, ovo piće dobilo je ime po ženi koja ga je osmislila, Sintiji Sas. Ono što je prednost ovog napitka i što ga izdvaja od mnogih >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << drugih za koje ste možda čuli je što ima NULA kalorija, pojačava probavu i što poboljšava opšte zdravlje organizma i vaše telo čini jačim i izdržljivijim. Pročitajte i… Kada ovo pročitate kafu više nikada nećete skuvati bez cimeta Priprema: 2 l vode 12 listova nane 1 kašičica svežeg, rendanog đumbira 1 limun (srednje veličine i tanko sečen) 1 krastavac (srednje veličine, oljušten i tanko sečen) Pomešajte sve ove sastojke i vaše piće će biti spremno za konzumiranje. Važno je da napitak pijete svakod dana, osam do 10 čaša dnevno. Voda će vam znatno poboljšati probavu, pa će na taj način smanjiti vaš apetit, kao i nadimanje zbog kojeg ćete nakon obroka biti 10 puta lakši.  

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Jedna čaša ovog napitka + 1 minut i više nikada nećete biti naduveni

Izvor: Svet, 04.Avg.2016

Naduvenost stomaka zbog unošenja hrane koja nadima, česti je problem kod svih. Ovaj problem teško je odstraniti u kratkom roku, a najgore od svega je što se stalno ponavlja dok ne shvatite koja hrana ne prija vašem organizmu. . Guliver/Getty Images Međutim, postoji neverovatan recept koji ovaj...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.