Inspiracija za pesmu: Bivši dečko me je varao sa drugim momkom

Izvor: B92, 14.Avg.2014, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inspiracija za pesmu: "Bivši dečko me je varao sa drugim momkom"

Mlada pevačica Arijana Grande otkrila je da ju je bivši dečko varao sa drugim muškarcem.

Pevačica je za magazin „Attitude“ izjavila da ju je ovo iskustvo inspirisalo da napiše pesmu „Break Your Heart Right Back“.

"U pesmi se radi o momku koji vara devojku sa drugim momkom. To je veoma zanimljivo“, rekla je ona za pesmu koja sadrži i delove gej himne Dajane Ros „I’m Coming Out“.

Arijana je izjavila i da je ova pesma odlična upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zato što je istinita.

"Mislim da se to i meni desilo. Ne mogu da budem sigurna 100 posto, ali recimo da 99 jesam. Radije bih da me muškarac vara sa drugim muškarcem nego sa devojkama. Ako bi mi dečko priznao da je gej mislim da bi mi laknulo i ne bih mu zamerila“, zaključila je pevačica.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pevačica tvrdi: Sigurna sam da me bivši prevario sa dečkom!

Izvor: Tracara.com, 15.Avg.2014, 16:01

Draže joj je da je dečko prevari sa dečkom! (foto: Wenn) Ariana Grande tvrdi da je njen bivši dečko prevario sa muškarcem! 21-godišnja pevačica otkrila je da je inspiraciju za novu pesmu Break Your Heart Right Back pronašla u prevari bivšeg. “Pesma govori o dečku koji devojku vara sa drugim...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.