Devica ne trpi kritiku, a Bik se bavi poslom

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Mar.2017, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devica ne trpi kritiku, a Bik se bavi poslom

Foto.Pixabay OVAN Važno je da pripremite alternativno rešenje, jer uvek postoji mogućnost za iznenadnim obrtom dogadjaja na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da Vas neko zatekne bez odgovora ili rešenja na aktuelna pitanja. Ne obazirete se previše na primedbe koje dobijate od svog partnera, ali pre ili kasnije zažalićete zbog toga. Stvari ne moraju biti onakve kao što izgledaju na prvi pogled. Sugestija: Prijaće Vam neka sportska aktivnost i boravak u prirodi. BIK Usmeravate svoju pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << na važne dogadjaje na poslovnoj sceni i ne dozvoljavate da neko menja utvrdjeni poredak vrednosti. Imate sugestivan uticaj i umete da organizujete svoju okolinu u pravcu rešavanja zajedničkih interesa. Emotivni sklad Vam donosi posebno zadovoljstvo. Želite da sačuvate svoju intimu za drage osobe, uživajte u svojoj sreći. Sugestija: Važno je da uskladite svoje misli i osećanja i da ostvarite psihološku ravnotežu. BLIZANCI Vašu pažnju privlače neobične situacije, umete da iskombinujete različite poslovne mogućnosti. Nalazite se u velikoj prednosti u odnosu na svoje saradnike. Nemojte oklevati pred novom ili dobrom prilikom. Pokušavate da uskladite svoja emotivna interesovanja, ali postaje neizvodljivo da ostvarite sve što biste želeli. Suviše ste se rasplinuli u više pravaca. Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Horoskop za 31. mart

Izvor: OkRadio.rs, 31.Mar.2017, 08:11

Pred vama je horoskop za petak 31. mart. Sa srećom. OVAN Zamaraju Vas situacije u kojima se previše taktizira, ne volite kada neko ograničava Vašu slobodu i aktivnosti. Ipak, ne možete krivicu pripisati samo drugima i ignorisati nečije prisustvo. Budite dovoljno promišljeni i odgovorni za svoje...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.