Brus Džener otpočeo romansu sa najboljom prijateljicom Kris Džener

Izvor: Lepota i zdravlje, 20.Okt.2014, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brus Džener otpočeo romansu sa najboljom prijateljicom Kris Džener

Nakon što se razveo od Kris Džener, majkom popularnih Kardašijanovih, Brus Džener se viđa sa njenom najboljom prijateljicom.

Kako kod porodice Džener-Kardašijan nikada nije dosadno. Oni su rešili da još malo začine porodične odnose, koji su i te kako turbulentni.

Kris je navodno veoma povređena otkad je saznala kako je njen bivši u vezi sa njenom prijateljicom i višegodišnjom saradnicom Rondom Kamihirom.

Ronda Kamihira >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje <<

Kris Džener

Kada je u medijima videla njihove fotografije sa koncerta Eltona Džona, veoma se potresla. Oni koji su ih videli zajedno, komentarisali su kako Ronda i Kris veoma liče.

Kris i Brus su se zvanično razveli 22. septembra, a samo nekoliko dana kasnije Brus je viđen u zagrljaju druge, što je navelo na spekulacije kako ju j varao tokom braka.

Autor: Life Content

Foto: Sipa, Instagram

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.