Al Paćino: Pobedio sam depresiju

Izvor: Lepota i zdravlje, 02.Sep.2014, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Al Paćino: Pobedio sam depresiju

Al Paćino, koji će se na ovogodišnjoj Mostri predstaviti u dva ostvarenja – “The Humbling” i “Manglehorn”, progovorio je o osetljivoj temi – depresiji.

“U filmu ‘The Humbling’ moj lik postaje sve stariji i upada u neku vrstu depresije koja se odražava u njegovom poslu”, objasnio je Paćino.

“Tužno je videti depresivne ljude, jer to stanje može dugo da potraje. To je zastrašujuće”, naveo je 74-godišnji glumac, dodavši >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << da su i njemu poznati takvi padovi.

“U pojedinim periodima života sam imao krize, ali one nisu bile tako intenzivne. Srećom, bio sam pošteđen toga”, zaključio je slavni glumac

Izvor: Tanjug

Foto: Sipa

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.