Transfer leta! Zenitu 55.000.000 evra, Hulk postaje najplaćeniji igrač na svetu!

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jun.2016, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transfer leta! Zenitu 55.000.000 evra, Hulk postaje najplaćeniji igrač na svetu!

Ovo se ne odbija…

Zahuktava se vrelo leto na fudbalskoj pijaci, velikani izlaze sa planovima i velikim pojačanjima, ali pravi zemljotres se ipak sprema na istočnom forntu. Na relaciji Rusija - Kina!

Mediji iz obe zemlje najavljuju transfer koje će obeležiti leto: selidbu brazilskog napadača Hulka iz Zenita u Šangaj SIPG! Visina transfera bi trebalo da iznosi 55.000.000 evra, a Hulk će postati >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << najplaćeniji igrač na planeti.

Prelazak Hulka je izvestan i kineski mediji najavljuju da je posao pred realizacijom. Zenit nije mogao da odbije neverovatnu ponudu kineskog prvoligaša. Prošle zime su odbili 30.000.000 evra od Gvangžua, ali sada nisu mogli da kažu “ne” neverovatnoj ponudi sa Dalekog istoka. Pogtovo što finansijska situacija u  klubu više nije idealna jer pad rublje i ekonomska kriza u Rusiji pogađaju i klupski budžet. Prodaja najskupljeg igrača ne samo da bi rasteretila klupsku kasu, već bi je i napunila novcem.

Naravno, u celoj priči će super da prođe i brazilski napadač. Isti izvori iz Kine i Rusije tvrde će Hulk potpisati ugovor sa godišnjom platom od 20.000.000 evra! To bi ga učinilo zvanično najplaćenijim igračem sveta.

Kinezima novac nije problem pošto su prethodnih godina potpisivali mega ugovore sa Darijom Konkom, Asamoom Đanom i Brazilskim napadačem Elkesonom. Upravo je Asamoa Đan pominje kao igrač koji će napustiti klub i na čijem mesto će doći Hulk.

Uprkos velikim ulaganjim, Šangaj SIPG nije ostvario željene rezultate i na polovini prvenstvene trke se nalazi na četvrtom mestu na tabeli sa čak 12 bodova manje od pampiona Gvangžu Evergrandea. Zbog toga se drma klupa treneru Eriksonu, ali će mu uprava dati još jednu šansu i poklon u vidu Hulka.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Hulk u Kini za 20 miliona evra godišnje?

Izvor: N1 televizija, 27.Jun.2016

Napadač Zenita iz Sankt Peterburga Hulk sve je bliži odlasku u kineski Šangaj SIPG...Ruski mediji navode da je 29-godišnji fudbaler skoro doneo odluku da napusti Zenit, a visina transfera trebalo bi da dostigne 55 miliona evra...Brazilac bi u kineskoj ekipi trebalo da zameni napadača Asamou Đana,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.