Uskoro fabrika biorazgradivih kesa i granulata u Zaječaru

Izvor: Press, 05.Sep.2015, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro fabrika biorazgradivih kesa i granulata u Zaječaru

Fabrika u Zaječaru, u kojoj će se proizvoditi biorazgradive kese, repromaterijal, kao i biorazgradivi granulati, trebalo bi da bude gotova u martu 2016. godine, istaknuto je na sasatanku gradonačelnika Zaječara Velimira Ognjenovića sa izvršnim direktorom "Viktorgroup" Arndom Hajmanom.
       Ognjenović je, nakon sastanka, rekao da je danas u Srbiji jedan od najtežih poslova otvaranje novih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << radnih mesta, ali da je zahvaljujući angažovanju predsednika Skupštine grada Zaječara Saše Mirkovića, Zaječar jedan od retkih gradova koji će moći da se pohvali novootvorenim radnim mestima. On je dodao da je izdao nalog saradnicima i načelnicama odeljenja za lokalni ekonomski razvoj i urbanizam, i građevinu i komunalno stambene poslove da u najkraćem roku pripreme sve uslove i dokumentaciju za otvaranje nove fabrike, prenela je televizija Best. Takođe je izdao nalog članu Gradskog veća Bojanu Stojanoviću da izvrši pripremne radnje na infrastrukturnom uređenju prostora nove fabrike.  Arnd Hajman, izvršni direktor “Viktorgroupa” iz Nemačke, sastao se danas i sa načelnicima odeljenja Gradske uprave Zaječar, pomoćnikom gradonačelnika Zaječara Suzanom Stamenković, kao i sa Aleksandrom Milivojevićem, članom Gradskog veća.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Viktorgroup" otvara fabriku kesa

Izvor: B92, 05.Sep.2015

Fabrika u Zaječaru, u kojoj će se proizvoditi biorazgradive kese, repromaterijal, kao i biorazgradivi granulati, trebalo bi da bude gotova u martu 2016. godine...To je istaknuto na sasatanku gradonačelnika Zaječara Velimira Ognjenovića sa izvršnim direktorom "Viktorgroup" Arndom Hajmanom...Ognjenović...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.