Uhapšeni osimnjičeni za tešku krađu

Izvor: Bor030.net, 20.Mar.2017, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni osimnjičeni za tešku krađu

Brzom i efikasnom akcijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru pronašli su pet muškaraca osumnjičenih da su izvršili tešku krađu i tešku krađu u pokušaju.

Policija je u neposrednoj blizini kluba za praktično streljaštvo zatekla dvojicu muškaraca, koji se terete da su prethodno provalili u prostorije kluba i otuđili mete, antifone i drugu opremu.

Policijski službenici >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << zatekli su na delu i dvojicu muškaraca kako iz ugostiteljskog objekta pokušavaju da iznesu više boca različitih alkoholnih pića, kao i jednog koji je na ulici čuvao stražu.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška krađa i teška krađa u pokušaju, protiv osumnjičenih će biti podnete krivične prijave Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru.

(PU Zaječar)

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.