Izvor: Bor030.net, 06.Maj.2017, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog napada na policajce

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su B.T. (1975) iz Zaječara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice prilikom vršenja službene radnje.

Osumnjičeni se tereti da je noćas uznemiravao svoj komšiluk, a nakon dolaska patrole neprimereno se ponašao i fizički napao dva policajca.

B. T. je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati i on će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom javnom tužilaštvu.

(PU Zaječar)
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

UHAPŠEN PEDOFIL: Devojčici (12) putem Fejsbuka NUDIO SEKS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2017

Pripadnici policije u Ivanjici uhapsili su M.M. (35) zbog sumnje da je izvršio krivično delo iskorišćavanje računarske mreže za dela protiv polne slobode prema maloletnom licu..On je dvanaestogodišnjoj devojčici putem fejsbuka slao neprimerene poruke i fotografije..- Slao joj je poruke u kojima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.