Trgovcima u Zaječaru novo radno vreme

Izvor: Bor030.net, 18.Nov.2015, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trgovcima u Zaječaru novo radno vreme

Trgovinske radnje, ugostiteljski objekti i zanatlije u Zaječaru uskoro će imati novo radno vreme. Odluka o tome biće doneta na prvoj narednoj sednici skupštine grada.

“U razgovorima sa malim privrednicima, trgovcima i ugostiteljima imao sam prilike da čujem njihove primedbe i zahteve. Imajući u vidu da u velikom broju zapošljavaju sugrađane i obezbeđuju im radna mesta sa svim pripadajućim pravima iz radnog odnosa, predložiću da se donese nova odluka o rasporedu >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << radnog vremena za obavljanje trgovinske, ugostiteljske i zanatske delatnosti”, rekao je predsednik Skupštine grada Zaječara Saša Mirković.

Ovim načinom će grad stimulisati male privrednike da zaposle veći broj novih radnika, ali i smanjiti broj nezaposlenih.

(Tanjug/Bor030)

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.