Izvor: BalkanRock.com, 27.Jun.2016, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisan konkurs za učešće Demo bendova na Gitarijadi

SYLETH – pobednici 49. Gitarijade

Raspisan je konkurs za učešće demo bendova na 50. Gitarijadi u Zaječaru, koja će se održati od 11. i 13. avgusta na gradskom stadionu.

Pravo učešća imaju demo bendovi koji nemaju objavljeno komercijalno izdanje. Prijave je moguće popuniti isključivo elektronskim putem na zvaničnom sajtu Gitarijade. Uz obrazac za prijavu, potrebno je priložiti i dve autorske >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << kompozicije (ukupno trajanje do 10 minuta), tekstove kompozicija na maternjem jeziku, spisak članova benda sa kontaktima, kratku biografiju i fotografiju benda.

U zavisnosti od broja prijavljenih bendova biće organizovane mini Gitarijade na kojima će biti izabrano 10 bendova koji će nastupiti u dva polufinala, 11. i 12. avgusta.

Demo bendovi iz zemalja regiona mogu se plasirati za Gitarijadu, pobedom na partnerskim festivalima u svojim zemljama.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.