Prodaja ulaznica za 50. Gitarijadu počinje 6. jula

Izvor: Bor030.net, 01.Jul.2016, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaja ulaznica za 50. Gitarijadu počinje 6. jula

Prodaja ulaznica za 50. Gitarijadu počinje u sredu 6. jula 2016 putem prodajne mreže Eventim-a, saopštili su organizatori.

Zbog promenjenog datuma održavanja 50. Gitarijade i skraćenja trajanja festivala, svima onima koji su već kupili ulaznice, EVENTIM će vratiti novac, a Gitarijada će tim kupcima pokloniti majicu.

Zaječarska Gitarijada će biti održana od 11. do 13. avgusta na Gradskom stadionu >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << na Kraljevici, a u tri festivalska dana, pored takmičarskih demo grupa nastupiće i:

11. avgusta – Van Gogh, Orthodox Celts, Ritam nereda, Teška industrija, demo bendovi (prvo polufinale)

12. avgusta – Riblja Čorba, Eyesburn, Bjesovi, demo bendovi (drugo polufinale)

13. avgusta – Uriah Heep, Kerber, Love Hunters, demo bendovi (finale), i mnogi drugi bendovi.

Koncerti će počinjati u 19.00 sati i završavati u 01.00 sat iza ponoći, a nakon svirke će svake večeri biti organizovane po dve besplatne filmske projekcije sa rock tematikom.

Konkurs za prijavu demo bendova na takmičenju otvoren je do 1. avgusta putem sajta Gitarijade.



(Gitarijada.org)

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.