Pretukao i silovao sestru, pa se spremao da pobegne za Beograd

Izvor: Večernje novosti, 06.Mar.2015, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretukao i silovao sestru, pa se spremao da pobegne za Beograd

DEVOJČICA sa smetnjama u razvoju, stara samo 16 godina, koju je u sredu u Zaječaru, kako se sumnja, silovao Franc Kostić (24) njen brat od rođenog strica, prvo je bila pretučena, a zatim i napastvovana. Lekarskim pregledom je ustanovljeno da je maloletnica deflorisana, a po telu je imala i vidljive povrede. Kako saznajemo, policija je Kostića uhvatila dok se spremao da pobegne za Beograd. Silovatelj je u sredu oko 13 časova >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sačekao sestru ispred specijalne škole “Jelena Majstorović”, koju maloletnica pohađa. Poveo ju je u šetnju do izletišta Kraljevica, gde ju je uvukao u napušteni toalet. Tu ju je pretukao, a zatim i obljubio. Kada je slučaj prijavljen policiji, devojčica je odmah upućena na ginekološki pregled, kojim je ustanovljeno da ju je brat deflorisao. Nakon toga, patrola je krenula u potragu za Kostićem. Uhvaćen je, kako smo saznali, dok se spremao da pobegne iz grada. Ustanovljeno je da je hteo da ode u Beograd, a bio je i u vidno alkoholisanom stanju. Napastvovana devojčica je, trenutno, stabilno, i smeštena je u jednu od hraniteljskih porodica.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

SILOVAO ROĐAKU OMETENU U RAZVOJU: Nabio me je uza zid, pokušala sam da se otmem, ali bio je jači

Izvor: Kurir, 06.Mar.2015

R. K. (17) detaljno opisala pakao kroz koji je prošla kada ju je Franc Kostić (24) na silu ugurao u poljski WC iza stadiona u Zaječaru..ZAJEČAR - Želela sam da vrištim, da dozivam pomoć, ali sam ostala bez glasa. Onda je nastao pakao, skoro sam se onesvestila kada sam osetila krv - ispričala...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.