PREVARAMA DO 700.000 DINARA: Molila ljude da je puste u stan s izgovorom da je žedna, a onda...

Izvor: Press, 20.Dec.2014, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREVARAMA DO 700.000 DINARA: Molila ljude da je puste u stan s izgovorom da je žedna, a onda...

Kraljevačka policija uhapsila je V.S. (37) iz Zaječara zbog osnovane sumnje da je izvršila pet krivičnih dela prevare i tom prilikom protivpravno prisvojila oko 700.000 dinara, saopšteno je danas iz Policijske uprave Kraljevo.
Sumnja se da je V.S. ulazila u stanove građana, tako što je koristila izgovore da je žedna, da joj je loše ili da im može pomoći u vezi njihovih problema, navodi se >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u saopštenju.
Nakon ulaska u stanove, pod izgovorom da "skida“ magiju", tražila je od vlasnica uglavnom predmete od zlata, koje je prevarom prisvajala.

PROČITAJTE JOŠ:
SAOBRAĆAJKA NA AUTOPUTU BEOGRAD-NIŠ: Jedna osoba poginula, šestoro povređeno!
Na "Ruskom groblju" pronađen leš mladića
OČAJ I TUGA: Majka nastradale starlete nema novac ni za sahranu!
   
U jednom slučaju je, kako se dodaje, oštećenoj prodala narukvicu dovodeći je u zabludu da je zlatna.
Sudija za prethodni postupak je nakon saslušanja osumnjičenoj odredio pritvor u trajanju do 30 dana.
Zbog sumnje da ima još prevarenih, policija je pozvala sve oštećene da neposredno ili na broj telefona Policijske uprave Kraljevo 036/364-255 prijave ova krivična dela.
U saopštenju policije se građani upozoravaju da u stanove ne primaju nepoznate osobe, jer se najčešće radi o prevarantima, koji na raznorazne načine pokušavaju da od njih iznude novac i druge vredne predmete.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.