Nevreme prekinulo program Gitarijade

Izvor: Bor030.net, 08.Avg.2014, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme prekinulo program Gitarijade

Drugi festivalski dan 48. Gitarijade u Zaječaru nikako da se završi. Nevreme koje je u ponoć zahvatilo Zaječar prekinulo je program a odluka o nastavka festivala biće poznata danas poslepodne.

U trenutku kada je Cane iz Partibrejkersa, po završetku koncerta napustio binu, nad Kraljevicom se otvorilo nebo i olujna kiša je za sat vremena rasterala okupljene posetioce.

U takvim uslovima nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << bilo moguće nastaviti program tako da sinoć nije održan takmičarski deo festivala kao ni koncerti Goblina, grupe Pero Defformero i Čvrga.

Svi posetioci Rok kampa imali su i sinoć mogućnost da prenoće u sportskoj hali ali je veliki broj ostao u svojim šatorima i vozilima. Ekipe koje su ih jutros obišle kažu da su svi uglavnom dobro i da trenutno suše svoje stvari.

Danas je u Zaječaru toplo i sunčano vreme. Komunalne službe trenutno rade na raščišćavanju terena, navodi se na sajtu zaječarske Gitarijade.

Više informacija o nastavku 48. Gitarijade biće poznate nakon konferencije za medije koja je zakazana za 12 sati.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.