Nastavak akcije “Ares”: U Zaječaru otkrivena radionica za izradu vatrenog oružja

Izvor: Bor030.net, 25.Jul.2017, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak akcije “Ares”: U Zaječaru otkrivena radionica za izradu vatrenog oružja

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović izjavio je danas da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u nastavku akcije „Ares“, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, Bezbednosno- informativnom agencijom (BIA), Poreskom upravom i drugim državnim organima, uhapsili 251 osobu, dok su protiv 367 lica podnete krivične prijave u redovnom postupku.

„Pripadnici MUP-a su u prethodnih pet dana nastavili sa aktivnostima >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << na suzbijanju opšteg kriminaliteta na teritoriji čitave Srbije. Danonoćnim radom policija je sklonila sa ulica značajnu količinu oružja. U ovoj akciji oduzeto je 66 puška, od čega dve automatske, 44 pištolja, među kojima i dva automatska, šest bombi, više kilograma eksplozivnih materija i više hiljada komada municije“ rekao je Stefanović.

On je istakao da je na teritoriji opštine Zaječar pronađena i kompletna ilegalna radionica za izradu vatrenog oružja i municije.

„Policija je i u prethodnom periodu intenzivno radila na hapšenju narko dilera, koji su i u ovoj akciji imali u svom posedu više od 27 kilograma narkotika svih vrsta. Njihovim hapšenjem narkotici su sklonjeni sa ulica, a naša deca su spasena“ rekao je ministar.

On je naveo da je i ovom akcijom poslata jasna poruka da za policiju nema nedodirljivih i zaštićenih.

„Policija nastavlja sa aktivnostima na suzbijanju kriminaliteta i nećemo stati sve dok postoji ijedan čovek koji se bavi kriminalom i koji smatra da na takav način može da ugrožava bezbednost građana Srbije“ poručio je Stefanović.

(MUP Republike Srbije)
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Ares 2: Još 251 hapšenje

Izvor: OkRadio.rs, 25.Jul.2017

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u nastavku akcije „Ares”, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, Bezbednosno- informativnom agencijom, Poreskom upravom i drugim državnim organima,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.