Na Crnom Vrhu jutros minus sedam stepeni

Izvor: Press, 28.Nov.2014, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Crnom Vrhu jutros minus sedam stepeni

U Srbiji je jutros najhladnije na Crnom Vrhu gde je u sedam časova izmereno minus sedam stepeni.
U Zaječaru su izmerena minus dva, a u Negotinu minus jedan stepen, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najtoplije je na Zlatiboru i u Vranju, gde je izmereno šest i u Nišu gde je temperatura vazduha iznosila pet stepeni.

U Beogradu, Kragujevcu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i Smederevskoj Palanci izmerena su četiri, a u Loznici, Sremskoj Mitrovici, Valjevu, Kraljevu, na Kopaoniku, u Kuršumliji i Leskovcu tri stepena.

Na Paliću, u Somboru, Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi, Banatskom Karlovcu, Požegi, Kruševcu, Chupriji i Dimitrovgradu izmerena su dva, a u Velikom Gradištu i Sjenici jedan stepen.

Sneg je na Kopaoniku visok dva centimetra.
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Vranje,   Kragujevac

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Crnom vrhu -7 C

Izvor: B92, 28.Nov.2014

U Srbiji je jutros najhladnije na Crnom vrhu gde je u sedam časova izmereno minus sedam stepeni...U Zaječaru su izmerena minus dva, a u Negotinu minus jedan stepen, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda...Najtoplije je na Zlatiboru i u Vranju, gde je izmereno šest i u Nišu...

Nastavak na B92...

Zlatibor je danas najtoplije mesto u Srbiji. Evo zašto

Izvor: 24sata, 28.Nov.2014

U Srbiji je danas najtoplije na Zlatiboru, gde je u 13 sati izmereno 14 stepeni, a najhladnije na Crnom Vrhu i u Zaječaru gde je temperatura vazduha iznosila nula stepeni...Meteorolog Nedeljko Todorović objašnjava da nije neobično da u hladno doba godine na planini bude toplije nego u nižim krajevima,...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.