LUDI TIKET, utorak, 137.047 dinara: Majstor kombinazzija naplatio tiket u 90+1!

Izvor: MozzartSport.com, 23.Avg.2016, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, utorak, 137.047 dinara: Majstor kombinazzija naplatio tiket u 90+1!

Pet konačnih ishoda, kombinovanih sa 3+ i prođe kvota 2.661

Ovaj kladilac iz Zaječara je majstor za kombinovanje!

Nemačka, Danska, Island, Španija i Rumunija su zemlje odakle je odabrao po jedan par, odredio konačni ishod (četiri keca i jedna dvojka) i svaki iskombinovao sa 3+. Pogled na kvote jasno vam govori da juče nije bilo nimalo lako pronaći pronaći pogodne parove za ovu igru.

Na četiri meča nije se mnogo brinuo, ali je zato u Nemačkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na utakmici Paderborn - Sandhauzen od 50. minuta bilo 1:1. I mirovale su mreže do isteka regularnog dela meča. A onda je Tim Kister u 90+1 pogodio za pobedu gostiju i prolazak ovog sjajnog tiketa.

Na uplaćenih 50 dinara, s kvotom 2.661, ovaj kladilac naplatio je 137.047 dinara, a u tu sumu uračunat je i MOZZART BONUS od 3.991 dinara, ili 3% na pet parova bez igre konačan ishod.

Čestitamo!
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.