Krivična prijava zbog zloupotrebe službenog položaja

Izvor: Bor030.net, 09.Apr.2015, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava zbog zloupotrebe službenog položaja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru Osnovnom javnom tužilaštvu podneli su krivičnu prijavu protiv odgovornog lica Saveta mesne zajednice Grljan tereteći ga da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja.

Kako navode u Policijskoj upravi u Zaječaru osumnjičeni je u svojstvu službenog lica, u periodu od 22.07.2011. do 30.07.2012. godine potrošio 350.000 dinara, koje mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << jedan meštanin Grljana uplatio na ime naknade za dosadašnje korišćenje zemljištva čiji je držalac Grad Zaječar, za redovno poslovanje MZ Grljan.

On, međutim, navodi se u saopštenju, taj novac, iako je bio dužan po Zakonu o finansiranju lokalne samouprave, nije uplatio u budžet Grada.

(TVBest.rs)

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.