Fernando Saunders nastupa u Srbiji

Izvor: BalkanRock.com, 16.Nov.2015, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fernando Saunders nastupa u Srbiji

U toku nedelje američki muzičar i kompozitor, Fernando Saunders, održaće nastupe u Zaječaru, Nišu, Kruševcu, Novom Sadu, Kikindi i Beogradu.

Saunders je pevač, muzičar, kompozitor i producent koji iza sebe ima dugogodišnju karijeru obeleženu brojnim saradnjama i nekoliko solo albuma. Muzikom počinje da se bavi jako mlad, već sa 16 godina i već tada uočava se njegova muzička raznovrsnost koja najbolje dolazi do izražaja na njegovim samostalnim projektima. >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Iza sebe ima 5 studijska albuma, sa odlično uklopljenom pop, rock, soul, jazz i R&B muzikom. Najznačajnija saradnja bila je sa Louom Reedom sa kojim je komponovao i svirao na 3 live i 8 studijskih albuma. Pored toga muzičar je radio i sa velikim imenima kao što su Luciano Pavarotti, Joe Cocker, Eric Clapton, Jimmy Page, Slash, Steve Winwood, Tori Amos, Suzanne Vega, Joan Baez, Jan Hammer, Kip Hanrahan i grupa Heart.

Karte za koncert u Zaječaru koštaće 200 dinara u pretprodaji, 300 na dan koncerta. Za Niš cena je 300 dinara u pretprodaji, a 400 na dan koncerta. U Novom Sadu karta će koštati 500 dinara.

Respored koncerata:
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Kruševac

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.