DISKRETNI BUNT MLADIH: Outhide festival na Kraljevici

Izvor: Bor030.net, 29.Apr.2016, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DISKRETNI BUNT MLADIH: Outhide festival na Kraljevici

Outhide festival predstaviće muzičare i druge umetnike na 3 stejdža sa preko 50 izvođača različitih muzičkih pravaca. Festival će biti održan u subotu, 30. aprila, u trajanju od 9 sati, u prak-šumi Kraljevica u Zaječaru.

Outhide festival predstaviće diskretni bunt mladih koji će potražiti sklonište od svih problema koji se dešavaju u gradu.

Pored muzike očekuju se i izložbe, street workuot, >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << performanse, food comers, chill zone, body art, kao i dance performans i dekorisan  prostor.

Posetioci mogu uživati u sledećim muzičkim pravcima: rock’n’roll, bliz, rep, drum’n’bass, swing, deep house, tech, tetechno, transe i jackin house.

Festival će biti održan u park-šumi Kraljevica / spomenik Vešala jer je dovoljno udaljeno od grada kako buka ne bi predstavljala problem. Moguć je i prilaz vozilima.

Cena karte iznosi 250 dinara, a na ulazu 400 dinara.

Ambasadori festivala su Viktor Savić, Aleksandar Radojčić i Miloš Biković, uz podršku mnogih poznatih ličnosti.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.