ŽIVOTNA DRAMA MLADE PEVAČICE: Zvezda Granda operisala tumor!

Izvor: Press, 06.Mar.2015, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIVOTNA DRAMA MLADE PEVAČICE: "Zvezda Granda" operisala tumor!

Nikolina je nedavno podvrgnuta hitnom operativnom zahvatu u bolnici "Narodni front", a tim hirurga je prilikom intervencije otklonio tumor sa materice, rekao je izvor blizak pevačici.
Pevačica Nikolina Kovač proživljavala je pravu životnu dramu poslednjih meseci jer je otkrila da boluje od tumora grlića materice. Zvezda “Granda” je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << operisana i sada čeka histopatološki nalaz kojim će se znati da li je u pitanju benigni ili maligni tumor, piše “Kurir”.

PROČITAJTE JOŠ:
SLAVNA GLUMICA OTKRILA: Zašto nikada nisam imala seks trezna!?
(FOTO) KIM "SKINULA" FAZON KARLEUŠE: Fanovi optužili starletu da je prekopirala našu pevačicu!
NATA ODGOVORILA BIVŠEM SUPRUGU: Ovo je njena reakcija na Dačinu opasku da će se ubiti ako je ona deo njegove prošlosti!
   
Ono što je najvažnije za Nikolinu jeste da zahvat nije ostavio nikakve posledice na reproduktivne organe.
– Nikolina je nedavno podvrgnuta hitnom operativnom zahvatu u bolnici “Narodni front”, a tim hirurga je prilikom intervencije otklonio tumor sa materice. Ona se sada dobro oseća, ali je i dalje u strahu. Kako kaže, smiriće se kada dobije rezultate biopsije – rekao je izvor blizak pevačici za ovaj dnevni list.
Nikolina , koja je i pored zdravstevnih problema radila punom parom, potvrdila je ova saznanja.
– Recite mi kako ste saznali. O tome samo zna najuži krug ljudi iz mog okruženja. O zdravlju ne želim javno da govorim i zato vas molim da me razumete. Apelujem na sve devojke i žene da redovno idu na pregled kako bi na vreme otkrile problem ukoliko on postojei i sprečile veće komplikacije – navela je ona.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolina Kovač operisala tumor materice

Izvor: Svet, 06.Mar.2015

Pevačica Nikolina Kovač proživljavala je pravu životnu dramu poslednjih meseci jer je otkrila da boluje od tumora grlića materice. Zvezda “Granda” je operisana i sada čeka histopatološki nalaz kojim će se znati da li je u pitanju benigni ili maligni tumor.. Ono što je najvažnije za Nikolinu...

Nastavak na Svet...

Nikolina Kovač operisala tumor grlića materice!

Izvor: Story, 06.Mar.2015

Supruga Saše Kapora potvrdila je da poslednjih meseci preživljava pakao u iščekivanju rezultata biopsije...Nikolina Kovač, foto: Instagram..Nikolina Kovač poslednjih meseci preživljava pravu dramu jer je otkrila da boluje od tumora grlića materice. Ona je zbog toga operisana i sad čeka histopatološki...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.