VIDEO: Ma nemoj mi to raditi! Prizor koji će vas nasmijati do suza

Izvor: Cafe.ba, 02.Sep.2015, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Ma nemoj mi to raditi! Prizor koji će vas nasmijati do suza

Emmett obožava knjige. Točnije, obožava kada mu ih mama čita jer još uvijek mala beba i ne može čitati sam. Ima puno omiljenih slikovnica, a sve ih toliko voli da svaki put brizne u plač kada mama završi s čitanjem

Maleni Emmett ima samo 10 mjeseci, a već obožava knjige. Mama Alicia redovito mu čita, a ono što je nevjerojatno u čitavoj priči zapravo je Emmettova reakcija na završetak priče.

Naime, svaki put kada mama završi s čitanjem i zatvori knjigu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << mališan brizne u nekontrolirani plač i smiri se tek kada opet krene s čitanjem.

On je definitivno najstrastveniji (i najmlađi) ljubitelj knjiga na svijetu, a njegove preslatke reakcije pogledajte u videu.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.